16. feb. 2013

Fotografiranje - prijetno in hkrati naporno

Današnji dan sem preživela v dobri družbi na likovni delavnici v organizaciji portala Dom in stil. Kar nekaj teorije, veliko prakse in še več prijetnega klepeta, deljenja izkušenj, spoznavanja je napolnilo dan. Bilo je prav prijetno.
Kar pa ne spremeni dejstva, da steklenih izbočenih obeskov še vedno ne znam lepo fotografirati :) Mislim tako, da ne bi bilo videti odsevov luči.

Kolaže ali slike, ki jih delam, sem že večkrat spremenila v nakit, na različne načine. Tokrat sem se odločila za medaljone s printom slike in stekleno kapljico. Steklo mi je bolj všeč od smole. Obesku da dodatno težo in tudi lepše poudari motiv.New range of pendants with prints of my collages.

8 komentarjev:

 1. Ja, to dela tudi meni težave. Ampak ti je dobro uspelo. Všeč mi je, kako si pri spodnji sliki za dekoracijo raztresla samo malo o ringov, pa je učinek popolnoma drugačen. Da ne govorim o tem, da je obesek fantastičen, sploh ker je v njem tvoj kolaž.

  OdgovoriIzbriši
 2. Čudovit je. Tudi poslikla si ga lepo. Lp

  OdgovoriIzbriši
 3. Meni je to tako všeč pri tebi, da svoje izdelke uporabiš na 100 in en način in jim tako vedno znova dodaš novo vrednost.

  OdgovoriIzbriši
 4. Vau, čudovit obesek! In res je, vse svoje kolaže uporabiš na vse možne načine in končni izdelki so fenomenalni!

  OdgovoriIzbriši
 5. Pri slikanju, kolažih, risbah je vedno fino najt in nenazadnje videt nove pomanjšane izvedbe velikih mojstrovin. To tvoje zagotovo so.

  OdgovoriIzbriši
 6. Čudovit obesek in meni je slikanje čisto OK :-))

  OdgovoriIzbriši
 7. Božanski obesek in poslikala si ga zelo lepo.

  OdgovoriIzbriši
 8. Kar dobro ti je uspelo. Malo odseva pa verjetno tudi mora biti, da se vidi da je steklo. Čudovit obesek.

  OdgovoriIzbriši

Vaši komentarji mi polepšajo dan. Hvala :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...