26. jul. 2012

Metuljčki v trebuhu

Zdaj pa je res že čas, da tudi na blog prilepim plakat prihajajočega ARTisha, na katerem se nahaja tudi moje ime. Najprej evforija ob prijavi, nato panika ob informaciji, da sodelujem. Moj prvi sejem.
Nato načrtovanje postavitve, ponudbe in pregledovanje navodil, ki jih je tudi za nas novinke dobro razumljive pripravila Patsy.
Planov je bilo veliko, časa ob vsakodnevni službi jasno premalo. Bo pa kaj za drugič ostalo :) 
Zdaj se guncam nekje med hiperaktivnim letanjem okoli in zmrznjenim sedenjem v kotu. Ampak vem, da bo super. Nekje tam globoko notri v trebuhu se mi od navdušenja preganjajo metuljčki. Ne more bit drugače kot fajn :)
Če boste na ta dan v Ljubljani, bom vesela vašega obiska. Vsakega posebej :)My first craf show is only a couple of days away. Can't wait. ARTish will happen on 28.7.2912.

11 komentarjev:

 1. Super novica Sonja, sem res vesela zate! Pa tudi radovedna, kaj vse se bo našlo pri tebi. Se potrudim, da pridem pokukat. :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Brez skrbi, da bo fajn. Na Artishu je vedno zelo živo in zabavno, tako da ni bojazni :)) Želim ti odlično prodajo in vesele kupce :)

  OdgovoriIzbriši
 3. O, super novica in bravo za pogum! Vreme bo lepo in zagotovo tudi veliko obiskovalcev/kupcev.

  OdgovoriIzbriši
 4. Bomo, bomo! Čestitke za pogum!

  OdgovoriIzbriši
 5. Škoda ker me ravno ta vikend ni v Lj. Če ne bi sigurno prišla pošpegat. Upam, da ti bo prodaja stekla, ... v bistvu sigurno bo glede na tvoje krasne izdelke. LP

  OdgovoriIzbriši
 6. Bravo, upam, da ti uspe čim bolje, držim pesti

  OdgovoriIzbriši
 7. Sem prepričana, da bo lušno, kako drugače pa naj bi bilo. In čestitke za prvi sejem.

  OdgovoriIzbriši
 8. Hi Sonja, if I am reading the translater right you are going to do your first fair? If you are I know you will do well because the pieces I owe of your art are gorgeous and of very high quality! Good Luck my friend!
  My Lottie doll was made from polymer clay so you were right:) Xx

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Oh, yes.. I had my first fair yesterday and it was great. Will do it again. I'm also thinking about some painting workshop :) Maybe this autumn.

   Izbriši
 9. Hvala vsem za podporo. Tudi zaradi nje je bilo lažje prit na Artish. Ko sem je začelo, pa je trema tako ali tako izginila. Super izkušnja.

  OdgovoriIzbriši

Vaši komentarji mi polepšajo dan. Hvala :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...