9. okt. 2008

Pospravljam po mizi

Pravkar sem končala še eno izmed na pol narejenih čestitk. Tale je že par dni sestavljena, pobarvana, danes pa je dobila le še nekaj kristalčkov.
Kristalčki so v osnovi namenjeni okrasitvi mobitelov, pa so me tako zeloooo klicali s poličke, da sem jih morala odnesti s sabo.
Panduro deklica je odtisnjena s StazOn črnilom in pobarvana s Tria markerji. Tisti delčki ob strani oblekice in baretke se v resnici bleščijo, saj so pobarvani s perl vodenkami. Krog z vijugastim robom je izrezan s hroščkom in nestijem. Robovi so senčeni z barvo za štampiljke, ki je uporabljena tudi za odtis vijugastega odtisa na modri podlagi. Modre rožice so izrezane s hroščkovo šablono in prilepljene na modro podlago s 3D krogci. Kristalčki pa so prilepljeni na podlago z lepilom v pisalu.


Uporabljeno:
Štampiljke: Panduro deklica, Autumn Leaves vijuga
Papir: domače zaloge brez imena, modra pikasta podlaga iz paketka papirja, ki sem ga kupila v Hobbyhaeuschen net trgovinici
Barve: letraset Tria markerji, pinki blazinica za štampiljke, perl vodenke
Dodatki: stekleni kristalčki
Orodja: Fiskars rezalnik, Cuttlebug in šablona z rožicami, Spellbinders nestabilities okrogla šablona

1 komentar:

  1. No, pa sem koncno "in" :) In zato prvi komentar, za vse za nazaj in tudi za naprej - lepe voscilnice izdelujes :) Tale teta Mraz je se posebej kjutkana. Le tako naprej, LP, tulpika

    OdgovoriIzbriši

Vaši komentarji mi polepšajo dan. Hvala :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...