16. sep. 2008

Prva iz jesenske kolekcije

Včeraj prejeti paketek Magnoliinih štampiljk sem lepo razpakirala, nalepila na EZ Mount peno, da lahko štampiljke uporabljam z akrilnimi bloki.. preskusila jih pa vseeno nisem. Kot bi mi jih bilo škoda umazat :) Samo prekladala sem jih po mizi.
Danes pa le ni šlo več :) sem nekaj motivov le odtisnila in eno deklico hitro pobarvala. Tu res ni več kaj novega, z Letrasetovimi Tria markerji, kot vedno :) Le tale rozi barva se mi je nekako prikradla med ostale čisto jesenske :) :) pojma nimam kako in kdaj :)
Podlaga je oblikovana s Cuttlebugom in reliefno šablono zanj. Jaa, tale je tudi nova :) Relief je senčen s kredami in po robovih z blazinico za štampiljke. Gobice so prilepljene direktno na podlago, Tilda in lističi pa so prilepljeni s 3D lepilom. Pri meni dejansko z montažnim penastim lepilnim trakom. Je cenovno precej ugoden nadomestek.
Pod reliefno obdelano podlago sem dodala le še rjav papir in vse skupaj prilepila na osnovo čestitke. Vogalčke reliefnega in rjavega papirja sem obrezala s Fiskarsovo vogalno štanco s štirimi motivi.
Ajoj, skoraj bi se pozabila pohvalit :) Tildo sem izrezala z mojim novih Fiskarsovim držalom za skalpel, ki ga namestiš na prst. Rezanja s skalpelom nisem nikoli marala, s temle pa kar gre :)

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Vaši komentarji mi polepšajo dan. Hvala :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...