7. avg. 2008

Izzivi so vedno dobrodošli :)

Pred dnevi me je Lencka malce podražila, da jo prav zanima, kakšne bi bile čestitke v rdeče srebrni barvni kombinaciji, če bi jih jaz delala :) Takega izziva pa človek res ne sme preslišat. In sem se lotila.. Tako ali tako sem morala sprobati moje nove okrogle nestije.
Krog z valovitim robom je izrezan z nestiji. Malce mi je ponagajala le osnova, saj je rdeč papir precej težek, pa nesti ni mogel čez obe plasti hkrati. Srebrn papir je prav tako izrezan z nestijem in hroščkom, potem pa še oblikovan z embosing šablono s snežinkami.
Tilda je sicer iz poletne kolekcije, pa se mi je vseeno zdela primerna tudi za to čestitko. Odtisnjena je s črnilom Stazon, ki sem ga ravno prejela po pošti. Pobarvana pa kot vedno s Tria markerji. Krilo, ki kuka čez ramo je pobarvano s Sakura Stardust clear pisalom. Bele pikice na snežinkah, Tildi in rdeči podlagi pa so narejene s Sakura belim pisalom.
Kljub nakupu hroščka in šablon, pa tudi štance še pridejo prav. Tule za izrez snežink v rdeči barvi :)
Zdaj pa samo še počakam, kakšne čestitke v tej kombinaciji bo naredila izzivalka :)

1 komentar:

  1. Ti, ti Petya :)
    Tebe prekositi ne bo mačji kašelj :). Še sreča, ker si lepo opisala ves postopek. Bom lahko malo kopirala. Samo kaj, ko nimam nestijev, šablon, hroščka ... Pa tudi reliefnega papirja v srebrni barvi s snežinkami še nisem dobila :) Čakam ... :)

    Kar si ti skupaj spravila je tako samo za "AH in OH" :)

    OdgovoriIzbriši

Vaši komentarji mi polepšajo dan. Hvala :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...