3. avg. 2008

Domače zaloge so super reč

Prave čestitkarske trgovine v Ljubljani pravzaprav ni. Dostikrat sem zavila v Levčka, ko sem nakitkala, zdaj pogosto v Arta, kjer pa imajo zame le papir in markerje.
Ker grem v center res redko, mi je sprehod do Prometeja vedno nekaj posebnega. In takrat od navdušenja nad polnimi poličkami kupim tudi kaj takega, kar v resnici sploh ne vem, za kaj bom porabila. Pa kasneje pride prav.
V Antusa pa res poredko zavijem, saj mi gre na živce, ker vedno kaka prodajalka hodi za mano, kot bi jih bilo strah, da jim bom kaj ukradla. Res nadležno.

Tako me v omari že dalj časa čakata tile dve plastenki, bleščečo barvo, ki je v osnovi mlečna, ko se posuši, pa postane prozorna in umeten sneg. Spomnim se, da sem nekaj poskušala lani, pa hčera je packala.. to pa je tudi vse :)

Danes pa sem oboje uporabila na novi čestitki. Novoletni sredi poletja. Le kaj me je pičilo :))))) Podloga je srebrn papir, oblikovan s Cuttlebug embosing šablono z vzorcem snežink. Tilda je pobarvana s Tria markerji. Krznena obroba plaščka je pobarvana s snegom in obarvana z blazinico za štampiljke. Krilca pa so pobarvana z bleščicami. Srček, ki ga drži deklica v rokah, je pobarvan s srebrno barvo.
Oval sem izrezala s ShapeCutter šablono in rob okrasila z delnimi odtisi Autumn Leaves Swirls štampiljke. Z isto barvo sta poštempljani tudi rožica in vijugast dodatek pod rožo. Vijugica je po koncih okrašena še z bleščicami. Čudovite so. Le zakaj jih nisem uporabila že prej??? Zdaj jih prav gotovo bom :)

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Vaši komentarji mi polepšajo dan. Hvala :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...