25. avg. 2008

Angel na obisku

Pa je le prišla na vrsto moja nova čudovita štampiljka Angel Charlotte, proizvajalca Whiff of Joy.
Osnova je folija, ki je po prednji strani potiskana s štampiljkami z motivom različnih snežink, ki sem jih lani kupila pri Sitarju. Je bilo prav hecno, ko sem prodajalko vprašala, če imajo kakšne take štampiljke, z motivi... Malce čudno me je gledala, potem pa le vprašala, če mislim tiste, otroške, štampiljke :) Meni je bilo pravzaprav vseeno, kako se jim reče :) Veselo sem se zapodila v predale, ki mi jih je odprla in brskala in zbirala, kupčkala.... :) Edino, za kar mi je žal letos je, da sem jih kupila že nalepljene na lesene nosilce. Zavzamejo ogrooomno prostora :(
Snežinke so odtisnjene z belo StazOn barvo za štampiljke. V živo se majčkeno svetijo :)
Angel je odtisnjen s črno StazOn barvo in pobarvan s Tria markerji. Obesek in obroč sta čez marker pobarvana še s Sakurinim Stardust prozornim pisalom. Krila so po robovih okrašena z Rayherjevimi bleščicami. Charlotte je prilepljena na prvo stran čestitke.
Zadnji del je brez snežink. Nalepljena pa ima dva kroga, ki sta izrezana s hroščkom z nestiji. Moder večji krog je nalepljen na zadnjo stran. Bel manjši, prilepljen na notranjo stran folije, pa je pravzaprav prepognjen na pol, sestavljen iz dveh krogov. Da ga lahko odpreš in vanj kaj napišeš, ne da bi se to že videlo skozi folijo na prvi strani.

2 komentarja:

  1. Sonja, šele, ko preberem, kaj vse si naredila, da je nastala voščilnica, vidim, koliko dela, truda in časa je vloženega.
    Zopet ena zelo lepa. Krasna zamisel in izvedba. Čestitam.
    Ne bodi jezna, če mi je smešno slišati, da ima angelček obroč okoli glave :)Čeprav je res tako videti :)

    OdgovoriIzbriši
  2. ko pa se ne spomnim drugega naziva :( saj lahko pomagaš s kakšno idejo :)

    OdgovoriIzbriši

Vaši komentarji mi polepšajo dan. Hvala :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...