31. jul. 2008

Nazaj k Tildam

Saj ne, da mi Panduro deklice niso všeč.. le Tildike me malo bolj potegnejo :) in tako sta nastali tile dve novi.

Najprej pastelna Tilda:
Podlaga je embosirana s Cuttlebugovo šablono in potem pobarvana v tehniki, ki sem jo videla na netu. Imena pa si nisem zapomnila. Dopolnim, če spet kje najdem :)
Izbočeni del je osenčen z voščenkami, še kar v šabloni. Nato pa je vse skupaj potapkano z gobico, ki sem jo pritiskala na blazinice za štampiljke. Končni izgled mi je prav všeč.
Kotna dodatka sta ostanka po izrezu s kotno štanco. Moder papir pa ostanek zaloge papirja, ki sem ga nakupila v Artu. Ena stran je rahlo reliefna, črtasta. Sploh pa mi je ta odtenek modre všeč. Tilda je kot ostale pobarvana s Tria markerji. Rob papirja z odtisom je okrašen s Sakura gel pisalom, krilca pa z lepilom z bleščicami. Papirna rožica je bila pred časom kupljena preko neta, pripeta pa je z modro razcepko. Jasno, kupljeno preko neta :)
Osnova za čestitko je prelivajoč se dvobarvni papir, ki sem ga že pripravljenega za čestitke kupila v spletni trgovini Hobbyhaeuschen. Malce me moti, da je ena stran lakirana.. pa je vseeno lep in še cenovno ugoden je bil :) Aja, še satenast trak sem pozabila. Tudi slučajno ne vem, od kod, bil je pač v škatli. In pasal je sem :) Bele pikice pa tako kot vedno, Sakura gel pisalo.

Pa še ena, jasno tudi ta pastelna :)
Tokrat z vratci. Samo sprednji del osnove je embosiran s Cuttlebugovo šablono, nato pa je motiv poudarjen z belim pisalom in lepilom z bleščicami. Rožice so izrezane s Cuttlebugovo šablono in prilepljene s 3D lepilom. Izrez srčka je narejen s ShapeCutterjem, okrašen s čipko in z notranje strani zakrit z dodatno plastjo papirja.

Ko jo odpreš, pa se prikaže cela Tilda, pobarvana s Tria markerji. Lampijončki so dodatno okrašeni z lepilom z bleščicami. Uporabljam kar lepila, ki jih ponavadi najdeš med šolskimi potrebščinami :) papir je ob strani natrgan in senčen z dekorativnimi kredami.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Vaši komentarji mi polepšajo dan. Hvala :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...